UNIT4EuroMoversPC WareESMEPlanning ITSDB GroepOKITENTE NV
HerstelHotel DE KIMErnst&YoungConQuaestorPGGMOKIGulimexVolker WesselsMercuri UrvalIMTECHCapGemini

In dialoog met 120 bestuurders/directeuren en topmanagement HR uit de care en cure

In dialoog met 120 bestuurders/directeuren en topmanagement HR uit de care en cureDe patiënt/ cliënt en medewerker centraal…een logisch verhaal!

Joke Boonstra, lid RvB Erasmus MC, heet iedereen als lid bestuur van deRotterdamseZorg welkom. Zij neemt de bezoekers mee in haar visie op menskracht, het belang en de meerwaarde die regionale samenwerking heeft. Geen woorden, maar daden of zoals ze dat in Rotterdam zeggen “niet lullen, maar poetsen”. Een duidelijke oproep, die moderator Ruurd Baane versterkt met het tonen van de boodschap van arts Emma Bruns over ziekte als verdienmodel

 Sfeerimpressie exclusieve strategy Summit HR Transformatie Zorg: film, foto’s en kennisbank met presentatiesVol trots kijkt CKC Seminars terug op deze succesvolle en inspirerende 1eeditie van de Strategy Summit HR Transformatie Zorg. In dialoog over Visie, Besturing en Verbinding, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden voor de actuele transformatie van arbeidsmarkt en zorg. Kortom, met 120 bestuurders/directeuren en topmanagement HR in gesprek over de belangrijkste leidende principes van Mensgericht Organiseren en Mensgericht Toezicht. De patiënt/cliënt en medewerker centraal…een logisch verhaal, toch?! Bekijk hier de sfeerimpressie van deze exclusieve Summit.CKC Seminars is initiatiefnemer en organisator van de Summit, samen met foundingpartners Vereniging HR2020 Beweging en Bright & Company| People Strategy dankt zij alle sprekersthemapartnerspartnersmedia en deRotterdamseZorg voor het gastheerschap. Wilt u volgend jaar (voorjaar 219) als bezoeker aanwezig zijn? Reserveer dan alvast een plek!Daarna geven de praktijkpitches en themasessies het snijvlak van de HR thematiek en bestuurlijke consequenties weer:
  • De 3 belangrijkste management uitdagingen op weg naar een High Performance Zorgorganisatie (Andre de Waal)

  • Minimaal regelen, maximaal werkplezier (Sabine Uitslag en Joris Kuppens)

  • Goede zorg, goed werk en economisch duurzaam (Zorgbalans en Tinka van Vuuren)

  • Noodzaak van een continu ontwikkelklimaat met de medewerker als regisseur voor verandering (Vitalis)De transformatie in de zorg is ingezet, laten we visies delen over de vernieuwingen in de zorg. Doorbraak vraagt LEF, MOED en het vooral DOEN, aldus debatleider Gerard van Vliet (NCD). In gesprek met Jan Engelen (Karolinska Zweden), Carla van de Wiel (Treant Zorggroep) en bestuurder Ruud Klarenbeek (JP van den Bent stichting). Ook Bert Roelofs, voorzitter HR2020, gaat in gesprek met Dewi-Jill over de kansen en mogelijkheden die Emma at Work biedt.Vervolgens neemt Trendwatcher Richard van Hooijdonk ons mee op ‘berenjacht’, op zoek naar de witte ijsberen! Zoals standup musician Bart Kiers dit scherp en humoristisch in zijn muzikaal intermezzo prachtig samenvat. Na het diner maakt het interactieve mini-college van Gabriel Anthonio (Bijzonder Hoogleraar en Voorzitter RvB Verslavingszorg Noord-Nederland) diepe indruk met zijn uitspraak: “Leiderschap begint met de kwaliteit van het contact. Mensen komen in beweging van mensen”. Hij roept op om weer samen te leren soep te maken en elkaars zwemkraag te zijn. Maak geen ‘bucketlist’ maar een ‘fucketlist’. Waar gaat ú morgen mee stoppen? Deze afsluiting is de kers op de taart vandaag!
 

Sfeerimpressie 2018

Wilt u nog even nagenieten of sfeerproeven van de programmaonderdelen waarbij u niet aanwezig kon zijn? Of heeft u deze editie van het congres gemist en wilt u toch graag een indruk krijgen? U vindt hier een uitgebreide sfeerimpressie:

Rapport

Binnenkort verschijnt tevens het Rapport van de Summit, over de belangrijkste leidende principes. Het rapport wordt aangeboden door Bright & Company | People Strategy en Vereniging HR2020 Beweging. Deelnemers van de Summit ontvangen dit direct na publicatie.Ideeën of suggesties voor 2019?

Heeft u suggesties voor het programma 2019, qua thema’s of (praktijk)sprekers óf wilt u zelf een volgende editie spreken? Stuur dan een e-mail naar Joke Dielesen, CKC Seminars: joke@ckc-seminars.nl of neem contact op via +31(0)402146213.Wilt u ook patronen doorbreken, co-creëren en in dialoog en verbinding gaan met collega bestuurders, directeuren en topmanagement HR uit de care en cure? Reserveer dan nu een plaats voor 2019, via www.hrtransformatiezorg.nlHR en Zorg congreskalender CKC Seminars

Interesse in andere HR of zorg congressen die CKC Seminars organiseert? Bekijk dan de congreskalender of kijk voor een volledig overzicht van alle events op www.ckc-seminars.nlmeer nieuws